Onze waarden, uw zekerheid

Onze waarden, uw zekerheid

Dé betrouwbare bestemming voor de verkoop- en herstellingen van wagens  in de Rupelstreek te Boom. 

Met 20 jaar werkervaring in de Automotive industrie, koesteren we een diepe passie voor alles wat met auto's te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe occasie  wagen, professioneel herstelwerk, onderhoud, een keuringspas of in het geval van pech onze depannagedienst nodig hebt, wij zijn er om jou te helpen.

Onze reputatie als het meest vertrouwde Automotive Center in de regio is het resultaat van toewijding en vakmanschap. Ons team van ervaren professionals staat garant voor hoogwaardige service en klantgerichtheid. Of het nu gaat om standaardonderhoud, complexe reparaties of het vinden van jouw perfecte auto, wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen.

In geval van nood zijn wij slechts een telefoontje verwijderd. Onze depannagedienst staat paraat om jouw voertuig op te halen, zodat je snel weer veilig op weg kunt. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Ervaar het verschil dat 20 jaar ervaring maakt. Kom langs bij A12 AMC en ontdek de hoogwaardige service waar wij bekend om staan. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning!